Qeni më me fat, i shpëton makinës “Rally” në Montekarlo

26/01/2018 16:45

Ky mund të quhet pa frikë qeni më me fat në botë.

Gjatë garave “rally” të zhvilluara së fundi në Montekarlo, një pilot i makinave të shpejtësisë nëpër rrugë të vështira urbane e rurale, dhe jo pista garimi, rrezikoi shumë ta shtypte.

Qeni ishte duke kaluar nga njëri krah i rrugës në tjetrin, në një kthesë të fortë malore, ku drejtuesi i një prej mjeteve pjesëmarrëse në garë po hynte me shpejtësi të madhe dhe me rrëshqitje gomash.

Fati ishte me kafshën, që në këtë rast u vu re nga piloti që duket se frenon për një sekondë, përpara se të vijonte garën e tij.

Dog and Sebastien Loeb – Rally Monte Carlo

? That's one lucky dog ?#RallyMonteCarlo ??

Posted by Autosport on Friday, January 26, 2018

Top Channel