Persona të paidentifikuar kanë dhunuar zyrat shtetërore në Pogradec.

Informacioni paraprak bën të ditur se janë dëmtuar dokumentacioni në ambientet e zyrës së Punës, ISSH-së dhe Inspektoratit të Mjedisit.

Ata kanë thyer dhe shkatërruar dyert e këtyre zyrave që ndodhen në të njëjtin ambient.

Policia ka nisur menjëherë hetimet për identifikimin e autorëve.

Top Channel