Një shpërthim tritoli tronditi në mesnatë lagjen Dunavat i dytë në Gjirokastër. Si pasojë e shpërthimit mori plagë të lehta një fëmijë i mitur dhe i ati 34-vjeçar.

Ndërsa dëme materiale ka jo vetëm te shtëpia në pragun e së cilës u vendos lënda plasëse por edhe në banesat e fqinjëve.

Policia beson se objektivi i sulmit ishte 34 vjeçari i plagosur, pasi është hera e dytë që i vendoset lëndë plasëse. Dy vjet më parë kur ai merrej me tregti dhe transportonte bagëti e kuaj, iu vendos eksploziv në mjetin e punës.

Subjekti i atentatit është i njohur edhe për blutë e gjirokastrës pasi disa herë është paraqitur në komisariat për çështje konflikti në lidhje me pronësinë e kafshëve.

Top Channel