Do guxonit ta provonit? (VIDEO)

19/01/2018 09:26

Lojërat e Luna Park janë të pafundme, dhe madje vijojnë të shpiken dhe të reja.

Një e tillë është krijuar në një park lojërash, ku të duhet të tundesh e të shkundesh mirë, në ajër, në një lodër në formë katrore që vetëm rrotullohet dhe tundet. A do të guxonit?

Top Channel