Ujori, shenja më me fat e të enjtes

18/01/2018 09:34

Shenja me fat e horoskopit për këtë të enjte është Ujori. Nga sot dëshirat e tij kanë mundësi të reja për t’u realizuar në mënyrën e duhur dhe të saktë siç e kanë në mendje.

Afërdita, thonë astrologët, i bën më të bukur, më sensual, më të dashur dhe të gatshëm për takime të reja. Edhe Hëna sot u jep hijeshi, të rrethuar nga magjia. Përdor pak nga fuqitë e tua për të përmirësuar një situatë kritike pune.

Top Channel