Këmbëshpejtë si Ramush Haradinaj… – VIDEO

17/01/2018 17:49

Njihet si tepër sportiv dhe shpesh është fotografuar teksa vrapon në natyrë, por Ramush Haradinaj e ka bërë këtë gjë edhe teksa është në vendin e punës.

Pas homazheve para shtatores së Skënderbeut në 550 vjetorin e vdekjes, Haradinaj realizoi një foto me të pranishmit, ndërsa menjëherë pas saj, ai ngrihet duke u larguar me vrap.

Ishte e “pamundur” të kapej edhe nga ekipi i tij…

Top Channel