Tjetër martesë në Hollywood?

15/01/2018 13:48

U ndanë në 2013, për tu rikthyer bashkë në 2016 dhe për tu kurorëzuar në martesë në 2017.

Kjo është historia e një prej çifteve të Hollywood, Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth, të cilët sipas shkrimeve në media mendohet se janë martuar në fshehtësi.

Aktualisht çifti ndodhet në Australi, ku ka festuar edhe natën e ndërrimit të viteve, dhe duket se pikërisht këtu ata janë celebruar edhe në martesë.

Ende nuk ka asnjë deklaratë nga çifti nëse realisht janë martuar apo jo, por ajo çfarë hedh dyshimet se ky lajm mund të jetë i vërtetë është unaza në gishtin e martesës së këngëtares.

Top Channel