Gjuaj birilat, jo televizorin! (VIDEO)

10/01/2018 14:20

“Bowling” është një lojë mjaft argëtuese, dhe nuk kërkon ndonjë stërvitje, por vetëm përqëndrim dhe goditje në shenjë.

Por duket se një grua nuk e ka llogaritur mirë shënjestrën, pasi në vend që të gjuante birilat, ka goditur ekranet që tregojnë pikët. Ajo po që di të luajë!

Top Channel