Dy shqiptarë u arrestuan në Breshia me 15 kg kokainë, vlera e të cilës në tregun Italian shkon rreth 5 milion euro. Një nga shqiptarët e arrestuar rezulton vetëm 14 vjeç, dhe një pjesë e drogës i’u gjet në një çantë shkolle.

Minoreni së bashku me një 24 vjeçar janë mbajtur në vëzhgim për disa ditë dhe më pas u arrestuan teksa dolën nga një garazh automjetesh . Besohet se ata janë korrierë të një rrjeti të gjërë të trafikimit të drograve të forta.

Top Channel