Dy persona janë arrestuar pasi kanë tentuar të kalojnë kufirin me dokumente të falsifikuara, ndërsa një i tretë është përpjekur ti ndihmojë.

Burime zyrtare nga policia e Kukësit bëjnë të ditur se Blerim Kasmi, 37 vjeç nga Durrësi dhe B. O 15 vjeç nga Kukësikanë tentuar të kalojnë përmes Morinës me dokumente false. Ndërsa Rasim Koloshi, 22 vjeç nga Kukësit, është arrestuar pasi ka tentuar të ndihmojë këta persona. Ndaj tyre rëndojnë akuzat e falsifikimit të letërnjoftimeve dhe ndihmë për kalim të paligjshëm të kufijve.

Top Channel