Për kë bëjnë tifo diktatorët?

29/11/2017 10:47

Futbolli është sporti më popullor në botë dhe si i tillë nuk ndiqet vetëm nga njerëzit e thjesht, por edhe personazhe të famshëm, madje edhe nga diktatorët e terroristët më të egër.

Nga diktatori i Koresë së Veriut, Kim Jong-un, te Adolf Hitler, mësoni për kë bëjnë tifo:

FOTO GALERI
1/10
KIM YONG – Manchester United

Top Channel