“Tirana Horizon Tale” e Robert Aliajt

17/11/2017 09:37

Robert Aliaj vjen më një set fotografik, një botim shumë unik . Fotot janë shkrepur brenda qendrës së Tiranës.

Janë 24 imazhe, 24 plane fikse, të vendosura si në vijën e frontit të lirisë së shprehjes, ato zbehin hendekun midis foto-lajmit dhe përdorimit të fotografisë së çastit, si një medium i shprehjes dhe kreativitetit artistik në epokën e mediave të reja.

Artisti ishte i ftuar në “Wake Up”, së bashku me botuesen Loreta Berhami, ku kjo e fundit u ndal dhe tek titujt që ka sjellë këtë vit në panair.

Top Channel