Haradinaj kompleton stafin, emrat

30/10/2017 12:47

Kryeministri Ramush Haradinaj ka kompletuar stafin me të cilët do të punojë në krye të qeverisë së Kosovës.

Janë gjithsej 16 persona të cilët kryeministri Haradinaj do të marrë si këshilltarë, raporton Indeksonline.

Emrat e anëtarëve të të Haradinajt:
1. Avni Arifi, këshilltar politik dhe Shef i stafit
2. Gani Demaj, shef kabineti
3. Selim Selimi, këshilltar ligjor
4. Meliza Haradinaj, këshilltare politike
5. Halil Matoshi, këshilltar politik dhe për media
6. Alban Dermaku, këshilltar politik
7. Haki Shatri, ekonomi
8. Diellza Hoti, çështje të rinisë
9. Arber Vllahiu, këshilltar politik dhe zëdhënës i Qeverisë
10. Nita Himaduna, këshilltare politike
11. Hysen Gashi, këshilltar për siguri
12. Jahja Lluka, këshilltar për diasporën
13. Gazmend Syla, këshilltar për kategoritë e luftës
14. Arben Shabani, këshilltar për minoritete
15. Agron Jaha, shëndetësi
16. Gazmend Abrashi, biznes.

Top Channel