Provat në Japoni, më shumë vend për rosat se për makinat

06/10/2017 00:00

Duket se sesioni i dytë i provave në Japoni nuk ka nisur ashtu siç pilotët do të kishin dashur. E teksa pritej që Hamilton dhe Vettel me shokë të testonin pistën e Japonisë, shiu u ka prishur punë.

Por ky nuk ka qenë një lajm i keq për të gjithë, ka pasur edhe nga ata që duke fituar kjo kanë filluar të luajnë me anije prej letre, apo duke krijuar lodra të tjera të përshtatshme për situatën.

E natyrisht një situatë e mirë ka qenë edhe rosat, të cilat janë bërë protagonistet e këtyre provave, teksa kanë filluar të “shëtisin” të pashqetësuara fare pranë pistës duke shijuar edhe pikat e shiut.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel