“Nicole gënjen për moshën” (FOTO)

30/08/2017 00:00

Edhe pak i duhen që të festojë 40-vjetorin e lindjes dhe në daljet publike shfaqet më në formë se kurrë, duke sfiduar vitet.

Por Nicole Scherzingger ka një “sekret” të madh. Sipas Louis Walsh, bashkë-gjyqtar me të në një spektakël zbulimi talentesh muzikore në Angli, thotë se këngëtarja është më e moshuar nga sa thotë.

“Ajo gënjen! Nuk është 39 vjeç. Është më shumë!”, deklaroi ai, duke shtuar më tej se Nicole është një profesioniste e vërtetë dhe detyrat që i caktojnë i merr shumë seriozisht.

FOTO GALERI
1/17

Top Channel