Ahmetaj: 300 mln euro për bujqësinë në mandatin e dytë

01/06/2017 00:00

Nga Gosa e Bashkisë Rrogozhinë, Arben Ahmetaj u prezantoi fermerëve planin prej 300 milionë eurosh investim parashikuar për 4 vitet e ardhshme nëpërmjet programit me BE, IPARD.

“Programi ynë për bujqësinë ka në themel mbështetjen për fermën dhe fermerin, duke nxitur fermat në njësi më të madhe se 5 hektarë, për të promovuar një ekonomi shkalle më produktive”, deklaroi Ahmetaj.

Top Channel