Aniston: Pse “Friends” nuk mund të ribashkohen

11/05/2017 00:00

Jennifer Aniston është pyetur gjithmonë për një ribashkim të Friends. Por këtë herë ka çuditur me përgjigjen e saj, duke thënë se seriali nuk do të funksiononte në ditët e sotme.

“Ne bëjmë shaka duke thënë se nëse “Friends” do të ishte krijuar sot do të kishim një lokal plot me njerëz që thjesht ndezin iPhone-at. Nuk do të kishte episode aktuale apo biseda”, thotë ajo për Huffington Post.

Aktorja 48-vjeçare thotë se njerëzit sot zhyten në telefona për të bërë biseda. Jenn pranon se ndonjëherë teknologjia e mposht dhe e privon nga gjumi. “Nëse mendoj për pajisjet e mëparshme, po përpiqem të mendoj fillimisht, kush vjen e para, zakoni im i keq i gjumit, apo një pajisje? Ndershmërisht dua të fle shëndetshëm dhe nuk besoj se kjo i atribuohet këtyre telefonave që erdhën në jetën tonë dhe në të vërtetë filluan të na prishin gjumin”, vijon Aniston.

Top Channel