Peticion për përsëritjen e ndeshjes Barcelona-PSG

12/03/2017 00:00

Një përdorues i change.org ka regjistruar në këtë platformë një peticion për përsëritjen e ndeshjes Barcelona-PSG, të përfunduar me rezultatin 6-1.

Ky person thotë se ndeshja duhet përsëritur për “arbitrimin e gjermanit Deniz Aytekin, që dëmtoi rëndë PSG-në dhe favorizoi Barcelonën”.

Peticioni është i plotësuar me të gjitha momentet e dyshimta të ndeshjes, të shoqëruara me fotot përkatëse.

Peticioni i drejtuar UEFA-s ka grumbulluar më shumë se 4 500 firma.

Top Channel