Tashmë De Biasin e acarojnë edhe mizat! – (VIDEO)

11/11/2016 00:00

Pas gazetarëve që e ngacmojnë herë pas herë, tashmë De Biasin nuk e lënë rehat as mizat.

Konferenca për shtyp e De Biasit për ndeshjen ndaj Izraelit nuk ka nisur e qetë dhe shkak nuk janë bërë gazetarët apo edhe siguria në dukje e tepruar për këtë sfidë, por vetëm një mizë.

Top Channel