A është njerëzore?

19/08/2016 00:00

E ndërsa Lojërave Olimpike “Rio 2016” po u vjen fundit, audienca ka mbetur e shokuar dhe e habitur nga veprimet e pabesueshme të notareve të sinkronizuara ndërsa ato vinin në pah uniformitetit e shkëlqyer mbi dhe nën ujë.

Ky është një sport që pak e kuptojnë, por misteri duket se ka shtuar spektaklin ndërsa miliona janë vënë para ekraneve të televizionit për të ndjekur këtë spektakël nga pishinat e Rios.

Shumë prej shikuesve kanë postuar në rrjete sociale rreth këtyre atletëve brilantë, madje shumë duke pyetur se si vlerësohet më i miri.

FOTO GALERI
1/11
Notaret ruse

Top Channel