Ja si do të jetë sheshi “Skënderbej” (FOTO)

05/04/2016 00:00

Kreu i bashkisë së Tiranës, Erjon Veliaj prezantoi këtë paradite projektin e sheshit “Skënderbej”, i konceptuar pa makina dhe vetëm në shërbim të këmbësorëve dhe qytetarëve.

Rreth 41 mijë metra katrore sipërfaqe, sheshe dhe trotuare do të shtrohen me gurë nga e gjithë Shqipëria. Sipërfaqja e gjelbër me atë të ngurtë do të jetë 50%, ku do të mbillen 35 mijë lule dhe 5 mijë pemë e shkurre dekorativë.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel