Mbyllet kontesti gjyqësor mes PD dhe Bashkisë së Tiranës

24/03/2016 14:45

Është mbyllur shqyrtimi gjyqësor mes Bashkisë së Tiranës dhe Partisë Demokratike.

Bashkia e gjobiti partinë më të madhe të opozitës pas protestës së vitit të kaluar, kur aktivistët e saj tentuan të prishnin një bunker pranë Ministrisë së Brendshme.

Konkluzionet për procesin e gjobës së Bashkisë ndaj PD do të jepen më 27 maj, kanë njoftuar burime nga gjykata.

Top Channel