Sep Blatter shtrohet në spital

11/11/2015 00:00

Presidenti i pezulluar i Fifa, Sepp Blatter është shtruar në spital, dhe do të qëndrojë për disa ditë.

79-vjeçari i cili ka drejtuar qeverinë botërore të futbollit për 18 vjet, është pezulluar përkohësisht për 90 ditë muajin e kaluar, lidhur me skandalin e korrupsionit.

Ai vuan nga ajo që e ka përshkruar “si një dobësim të vogël të trupit”, por pritet të përmirësohet në ditët në vijim. Blatter, sipas miqve të tij është i aftë të flasë dhe mund të qëndrojë për trajtim deri të martën e ardhshme.

Blatter dhe presidenti i UEFA-s, Michel Platini janë pezulluar për 90 ditë nga komiteti etik i FIFA-s

Top Channel