Histori personale, Seit Petrela: Prindërit janë peng i jetës time

18/10/2015 15:30

Seit Petrela, sot është 67-vjeç, por ende i dridhet zëri kur tregon për prindërit të cilët nuk mundi t’i njohë.

Ata humbën jetën në një aksident, ndërsa po internoheshin në kampin e Tepelenës.

Ai dhe tre vëllezërit e tij më të mëdhenj mësuan të ecin vetëm në jetë, edhe pse me shumë vështirësi, pasi ata ishin nipërit e Abaz Kupit, njeriu i cili kishte tradhtuar Partinë Komuniste.

Një histori e cila vjen nga gazetarja Klodiana Kapo dhe operator Besfort Kryeziu.

Top Channel