Makinat pa pilot dhe dronët mund të jenë e ardhmja, por një makinë që mund të udhëtojë në çdo terren të mundshëm do të ishte e dëshiruar nga të gjithë. Pikërisht këtë gjë bën edhe Swincar, një makinë që mund të ecë edhe në shpate të pjerrëta falë “shkathtësisë” së saj.

Kjo makinë përshkruhet si një “merimangë mekanike me rrota”.

Secila nga rrotat ka amortizator të veçantë dhe punon e pavarur nga të tjerat. Kjo do të thotë që shasia e makinës qëndron e palëvizur edhe kur mjeti hipën nëpër shpate.

Kjo makinë është shpikje e kompanisë franceze Mecanroc.

Top Channel