FIVB-ja pranon Federatën e Volejbollit të Kosovës

13/05/2015 00:00

Federata e Volejbollit e Kosovës (FVK) është pranuar në Federatën Ndërkombëtare të Volejbollit.

FVK-ja sapo ka marrë lajmin nga FIVB dhe CEV, që bordet e këtyre organizatave kanë vendosur të pranojnë FVK-në si anëtare me të drejta të kufizuara, deri në pranimin e plotë në kongresin e radhës.

Top Channel