Kapshticë, arrestohet taksisti i azilkërkuesve

24/04/2015 00:00

Një 37-vjeçar me banim në Korçë është arrestuar në Pikën e Kalimit Kufitar të Kapshticës ditën e premte.

Altin Rustemi u arrestua pasi në automjetin e tij u gjetën 4 shtetas të komunitetit rom, të cilët do të dërgoheshin në Gjermani për të kërkuar azil.

Policia njofton se shtetasve në fjalë iu gjetën bileta dhe dokumente të tjerë që vërtetojnë qëllimin e tyre për të kërkuar azil.

Në qytetin e Korçës, fluksi më i madh i atyre që ikin për të kërkuar azil janë nga komuniteti rom.

Top Channel