Raporti i “Vërtetëmatësit” për Bashkinë e Durrësit

26/03/2015 00:00

Paraditen e së premtes Lëvizja “Mjaft” do të prezantojë raportin “Vërtetëmatësi” për Bashkinë e Durrësit.

Raporti do të vlerësojë sa janë mbajtur premtimet e kryetarit të Bashkisë, Vangjush Dako, për mandatin 2011-2015.

Ky raport do të pasohet me të tjera raporte në javët që vijojnë me Bashkitë e Fierit, Vlorës, Gjirokastrës, Elbasanit, Korçës dhe Shkodrës.

Top Channel