“Shqipëria Ime”, bukuritë e Vermoshit

06/03/2015 00:00

Udhëtimi i fundit për këtë sezon i rubrikës “Shqipëria ime” është ndalur në fshatin Vermosh, pikën ekstreme veriore të vendit.

Në fokus të reportazhit janë peizazhet e bukura malore, veshjet tradicionale, muzika karakteristike dhe ushqimet.

Top Channel