Fier, arrestohen dy zyrtarë të ZRPP-së

25/02/2015 00:00

Policia e Fierit ka arrestuar një ish-regjistrues dhe një inxhinier të Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme (ZRPP).

Janë vënë në pranga ish-regjistruesi Aleksandër Myrtaj dhe inxhinieri Kastriot Rakipaj.

Dy zyrtarët e ZRPP-së akuzohen për korrupsion pasiv.

Top Channel