Fotot më të çuditshme martesore

14/01/2015 00:00

Martesa është një ditë e rëndësishme dhe për ta përjetësuar atë pajtohet një fotograf profesionist.

Fotografët janë ata që shkrepin fotot në momentin e duhur dhe vendin e duhur. Vitet e fundit numri i ‘fotografëve profesionistë të martesave’ është rritur ndjeshëm, dhe jo vetëm në Shqipëri.

“Shoqëria e Fotografëve Profesionistë të Martesave” (Society of Professional Wedding Photographers) publikoi fotografitë më të çuditshme që kanë shkrepur anëtarët e saj në ceremonitë martesore në mbarë botën, dhe që të gjitha këto fotografi janë në garë për “çmimin e fotografisë më të çuditshme të vitit”.

FOTO GALERI
2/19

Top Channel