Fushë-Krujë, superaksion i policisë, sekuestrohen 400 kg tritol

23/12/2014 00:00

Policia e Shtetit, pas një superaksioni në Fushë-Krujë, ka sekuestruar 20 arka me 400 kg tritol si dhe sasi të tjera armësh luftarake.

Gjatë operacionit forcat e policisë kanë arrestuar edhe 4 persona.

Ata janë: Lulzim Mesi, Nezir Mesi, Fatos Mesi dhe Marjan Karaj.

Top Channel