Gjirokastër, festime për Ditën e Çlirimit

29/11/2014 00:00

Në kuadër të 70-vjetorit të Çlirimit të atdheut në Gjirokastër ditën e
sotme është organizuar ceremonia homazh në varrezat e  qytetit.

Ashtu si edhe vite me pare, politika ka qene e ndare.Te djathtet i kane kryer diten e djeshme homazhet e Varrezat e  Deshmoreve, ndersa pushteti lokal dhe perfaqesues te se majtes i kanë kryer ato diten e sotme.

Si rrallëhere ne kete ceremoni eshte vene re pjesëmarrja e madhe e qytetareve te Gjirokastres. Rrethi i Gjirokastres ka 330 deshmore, nder te cilet 10 heronj te popullit.

Top Channel