E përditshmja italiane`Corriere della Sera`, përgënjeshtroi lajmin e
publikuar më parë se, delegacioni shqiptar i Ministrisë së Mbrojtjes
braktisi punimet ne samitin e Milanos.

Ne lajm citohet se, Shqiperia nuk bente pjese ne samit dhe nuk ka qene e ftuar as si vend vezhgues.

Pergenjeshtrimi erdhi pas kërkesës së ministres së Mbrojtjes, e cila ne te kundert do te fillonte rrugen ligjore.

Ministrja e Mbrojtjes ka reaguar menjehere pas ketij pergenjeshtrimi dhe ka kerkuar opozites te kerkojë ndjese, qe sipas saj i shtoi lajmit te rreme edhe faktin se delegacioni drejtohej nga ministrja e Mbrojtjes.

Top Channel