PBDNJ dhe MEGA, dy partitë minoritare në Shqipëri, kanë vendosur të bashkohen në një subjekt politik.

Gjatë një takimi në Sarandë këto dy parti i kanë dhënë fund përplasjeve mes tyre.

Në këtë mënyrë, në zgjedhjet vendore të vitit 2015, dy partitë do të garojnë në një sigël të vetme.

Top Channel