18 depozita te naftes bruto ne Marinze jane perfshire nga flaket ne oret
e para te mengjesit te djeshem per shkak te goditjes nga rufeja. Flaket
kane shkrumbuar plotesisht 5 depozita ndersa 13 te tjera flaket u
arriten te shuheshin nga sherbimi zjarrefikes qe mberiti ne kohe.

Mjete zjarrfikese nga Fieri, Lushnja dhe mjetet e Albpetrolit kane nderhyre gjate gjithe nates per te shuar flaket.

Çdo depozite ka rreth 8 mije litra nafte bruto, e cila depozitohet ne keto vende pas nxjerrjes nga puset. Nderhyrja e zjarrfikesve ne kohe beri qe e keqja me e madhe te evitohej.

Top Channel