Frum triumfon në etapën e tetë

06/07/2013 00:00

Menjëherë shfaqet dominues i Turit të Francës që në etapën e parë malore. Kris Frum i jep një goditje të rëndë Alberto Kondadorit dhe rivalëve të tjerë të Turit të këtij sezoni.

Menjëherë shfaqet dominues i Turit të Francës që në etapën e parë malore. Kris Frum i jep një goditje të rëndë Alberto Kondadorit dhe rivalëve të tjerë të Turit të këtij sezoni.

Top Channel