Moto GP, provat në Katar, Lorenco më i shpejti

05/03/2013 17:20

Ndonëse gjatë të gjithë këtyre muajve është folur për një avantazh të Hondës ndaj rivalëve të Jamahës në MotoGP, provat e para zyrtare të këtij sezoni treguan pikërisht të kundërtën.

Në provat e lira përpara garës së të dielës, në Katar, ishte Lorenco, ai që tregoi se mbetet piloti për t’u mundur, duke regjistruar kohën më të shpejtë.

Në kufirin e një të dhjetave, spanjolli ndiqej dy Jamahat e tjerë, Crutshloë dhe shoku i skuadrës, Valentino Rossi.

Dukshëm të shkëputur dy Hondat e para, ato të Marquez-Doviciozo, deri në gjysmë sekondi më të ngadalta.

Zhgëjyese kjo ditë provash ishte veçanërisht për spanjollin Pedrosa, i cili u rendit vetëm i teti.

Renditja e dhjetë pilotëve më të shpejtë i provave të lira
1. Lorenco          1:56.685
2. Crutchloë        1:56.743
3. Rossi              1:56.756
4. Márquez         1:57.276
5. Dovizioso        1:57.538
6. Bautista          1:57.601
7. Bradl              1:57.670
8. Pedrosa          1:57.749
9. A. Espargaró    1:57.843
10. Hayden         1:57.926

Top Channel