Banda e Cërrikut, tre burgime të përjetshme

20/12/2011 00:00

Gjykata e Krimeve të Rënda gjatë vendimit në ngarkim të bandës së
Cërrikut, e gjeti të vlefshëm pretencen e akuzës, duke dhënë tre vendime
me burgim të përjetshem.

Mehmet Bozi, Arjan Toska dhe Roland Xhepexhiu kane marre denimin maksimal nga Gjykata e Shkalles se Pare per Krimet e Renda.

Denime te renda u dhane edhe per anetaret e tjere te kesaj bande, Tomor Buzani 23 vjet burg, Llazar Bici e Alban Toska me 22 vjet, Skender Cani me 21, dhe bashkëpunëtori i Drejtesise Bujar Buzani me tete vjet heqje lirie. Te denuarit akuzohet vrasjen e gjashte gadisteve ne maj te vitit 1997. Procesi gjyqesor zgjati me teper se, tre vjet, deri ne perfundimin e saj.  

Top Channel