Ronaldinho në version porno

25/11/2011 15:35

Ronaldinho bën që të flitet sërish për çështje që nuk kanë aspak lidhje me futbollin.

Në Youtube është publikuar një video ku shihet ish-futbollisti i PSG, Barcelonës dhe Milanit duke u masturbuar. Video tashmë është hequr, por jo më parë se të bënte xhiron e botës.

Kjo gjë ka inatosur lojtarin, i cili ka bërë të ditur nëpërmjet stafit që e rrethon se do të marrë masa ligjore kundër përgjegjësve që kanë publikuar këtë video.

Sipas Roberto de Assis, vëllait dhe menaxherit të Ronaldinho-s, është shkelur privatësia e futbollistit të famshëm.

“Avokatët tanë dhe të ekipit të Flamengos (ku luan Dinho) do të marrin masa”, theksoi De Assis.

Nga ana tjetër, trajneri i Flamengos, Vanderlei Luxemburgo, u mundua të minimizonte këtë çështje: “Secili bën atë që do dhe mua nuk më intereson aspak kjo gjë. Nuk kam ndërmend të shoh Ronaldinho-n duke u masturbuar.”

Top Channel