“Top Story”: Kosovë, kush lëviz fijet në prapaskenë?

10/11/2011 17:10

Të premten, në Kosovë nis gjyqi ndaj Fatmir Limajt. Një prej krerevë të Ushtrise Çlirimtare të Kosovës dhe njeriu më i votuar në Kosovë, për herë të tretë përpara drejtësisë, këtë herë për t’u përballur me akuzën e krimeve të luftës.

Por, çfarë po ndodh në Kosovën e Limajt, Haradinajt dhe te veriut në kaos? Kush po i lëviz fijet në prapaskene të kësaj drame të re?
 
Nga hetimi i Limajt, te çështja e organeve, një betejë për pushtet në mes të shqiptarëve dhe vetë ndërkombëtarëve?

Sot në mbrëmje, në emisionin “Top Story”, të ftuar nga Kosova do të diskutojnë për këtë çështje të nxehte që ka përfshire politiken e Prishtinës.

Top Channel