Nga “Bond girl” bëhet shërbëtore e Zotit

11/10/2011 00:00

Një ish-“Bond girl” është bërë zyrtarisht murgeshë në katedralen e Bllekbërnit, në Lenkshajër të Britanisë.

Aktorja, që ka performuar pranë agjentit të dikurshëm 007, Pierce Brosnan në filmin e vitit 1997 “E nesërmja nuk vdes kurrë”, ka ndërruar zanat.

47-vjecarja Shannon Ledbetter ka hequr dorë nga jeta prej ylli kinemaje për t’iu kushtuar karrierës fetare.

“Jam shumë e lumtur që jam në Bllekbërn dhe shumë e emocionuar që do të punoj në kishë si shërbëtore e Zotit dhe e komunitetit”, ka deklaruar Ledbetter në ceremoninë zyrtare që u bë për të.

Ish-aktorja dhe modelja ka thënë gjithashtu se edhe kur shfaqej në kopertinat e revistave më të shitura mendonte se kisha ishte fati i jetës së saj dhe se gjithmonë ka dashur të jetë pjesë e saj.

Top Channel