Emisioni “Pasdite në Top Channel” u fokusua tek ato dasma që duket sikur janë bërë me skenar, me regji, me detaje shumë origjinale ku më shumë se shpenzimi rëndësi ka mendimi.

Për t’ju futur në atmosferën e fantazisë së bukur të dasmave do ju tregojmë një dasmë ku ndërthuret pak Romeo dhe Zhuljeta dhe pak serenatë korçare e ardhur në një rrugicë të Tiranës.

Protagonistë janë Genta dhe Darjo. 

Top Channel