Kesi Karuyeva është një grua çeçene që ka mbushur plot 116 vjeç.

Gruaja, e cila konsiderohet më e vjetra në botë, ka parë 3 shekuj. Ajo kujton kohët e Carit të Rusisë dhe mban mend mirë Luftën e Parë dhe të Dytë Botërore.

Kesi ka lindur në vitin 1895 dhe ka një pashaportë që e vërteton këtë.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel