Biblioteka Kombëtare, një vend argëtues

05/10/2011 19:25

Biblioteka Kombëtare është paragjykuar si vendi ku kalojnë kohën më të madhe pensionistët dhe studentët, por është gabim.

Ky vend mund të jetë mjaft i përshtatshëm për të kaluar kohën e lirë nëse di se çfarë ka aty dhe si ta kërkosh. Emisioni “Pasdite në Top Channel” do ju ndihmojë me disa gjetje mjaft interesante.

Top Channel