Obama: Mbështes ushtarët homoseksualë

02/10/2011 10:30

“Nëse do të jesh komandant në ushtri duhet të luftosh për ata meshkuj dhe femra, edhe kur nuk është politikisht korrekte, që veshin uniformën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Kështu është shprehur presidenti i SHBA-së, Barack Obama, duke theksuar se një president duhet të mbështesë homoseksualët në ushtri.

Obama foli në darkën e përvitshme të Human Rights Campaign, grupi më i madh në Amerikë për mbrojtjen e të drejtave të homoseksualëve.

Top Channel