Francë, kthehet metoda Coue’ për optimizmin

22/09/2011 00:00

Francezët rigjejnë farmacistin Emile Coue’, ndër baballarët e mendimit pozitiv.

Ndërsa bota vazhdon të bjerë nga kriza në pesimizëm, kthehen në modë mësimet e Coue’, që sugjeronte që të përsëritej nën zë dhe me bindje se “çdo ditë, nga të gjitha këndvështrimet, shkon shumë mirë”.

Të bashkuar për herë të parë në kongresin e Nancy, ekspertët, filozofët, terapistët dhe psikologët e të gjithë botës kanë theksuar benefitet e kësaj terapie.

Top Channel