Gjermani, gazeta shkarkon reporterët “spiunë”

29/07/2011 22:15

Dy gazetarë të të përjavshmes sensacionaliste gjermane ‘Bunte’ janë larguar nga puna pasi pronarët morën vesh mënyrat se si ata mblidhnin informacion mbi jetën private të një politikani të njohur gjerman.

Postin e humbën shefi i politikës dhe një redaktore e gazetës.

“Nuk mund të tolerojmë në asnjë mënyrë diçka të tillë”, është shprehur drejtoresha e ‘Bunte’, Patricia Riekel.

Top Channel