Japoni, radioaktivitet në qumështin e nënave

30/04/2011 18:45

Një sasi e vogël e substancave radioaktive është zbuluar në qumështin e shtatë femrave në Japoni pas një testi të qeverisë mbi 23 banuese të Tokios.

Lajmin e ka bërë të ditur Ministria e Shëndetësisë së Japonisë.

Gjithsesi, sipas kësaj ministrie, gjurmët e këtyre lëndëve janë shumë të pakta dhe nuk përbëjnë rrezik për shëndetin e fishnjeve.

Top Channel