SHBA, vrasje me gjakftohtësi

28/04/2011 09:30

Një i ri me ngjyrë telefonon qetësisht jashtë restorantit të xhaxhait,
papritur një burrë vjen dhe e vret me gjakftohtësi, duke qëlluar dy herë
me pistoletë.

Viktima bie në tokë dhe vdes pak më pas, nën sytë e kalimtarëve që nuk u besojnë syve.

E gjithë skena është filmuar dhe në video duke qartë një ekzekutim i plotë në Bruklin.

Top Channel